Ege Epoca Frame

465,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0796
Vægt: 2,3 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Epoca Frame-kollektionen udstråler ”struktureret tilfældighed” på nøjagtig samme måde. Den flerdimensionelle konstruktion er elegant defineret af garner i tre forskellige nuancer og indbyder ligesom et sirligt potpourri af rammer til nærmere udforskning og fordybelse. Kollektionen omfatter et bredt udvalg af klassiske og moderne farver, som passer til ethvert kontormiljø og andre højtrafikerede områder.

Egenskaber: Slidstærk, lang levetid, nem at vedligeholde og rengøre
Struktur:
Løkke/loop
Luvmateriale: 100% polyamid – 850 g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, hotelfoyerer, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Continue farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: 6,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2300 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Kvaliteten er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det perfekte valg til moderne, stilrene kontormiljøer, der kræver lidt ekstra designmæssigt. Tæppet er tuftet i slidstærke polyamidgarner, og den flerdimensionelle konstruktion er elegant defineret af garner i tre forskellige nuancer. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, så der opnås en flot ensartethed i farven. Kollektionen byder på et stort udvalg af standardfarver.

Produkt beskrivelse. Download her: Epoca Classic

spacer