Ege Epoca Silky

609,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0838
Vægt: 3 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
m2

Den langhårede kvalitet udstråler kreativitet, leg og ikke mindst luksus. Netop denne konstruktion har fremragende lydabsorberende egenskaber. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, og de forskelligartede garnfibre giver et imponerende og varieret farvespil. Kollektionen byder på et stort udvalg af standardfarver.

Egenskaber: Lydabsorberende
Struktur:
Opskårne luv
Luvmateriale: 100% polyamid – 1500 g/m²
Velegnet til: Normalt erhverv, hvor 10.000 - 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan eksempelvis være lounger, mødelokaler og værelser.
Farvning: Continue farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: 11,5 mm.
Totalvægt: Ca. 1500 g/m²
Brugsområder: Klasse 32 – Erhverv - normal brug

Kvaliteten er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det perfekte valg til moderne, stilrene kontormiljøer, der kræver lidt ekstra designmæssigt. Den fladvævede kvalitet er yderst slidstærk og nem at rengøre, hvilket gør tæppet helt optimalt til områder med høj trafik. Konstruktionen i vævningen giver en unik stribet og stringent effekt. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, og dermed sikres en flot ensartethed i farven. Kollektionen byder på et stort udvalg af standardfarver.

Produkt beskrivelse. Download her: Epoca Silky