Ege Epoca Texture 2000

745,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0706
Vægt: 3,55 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Epoca Texture 2000 kollektionen har en meget stor farveskala, og er dermed kompatibel med Texture. Kollektionen er produceret i 2000 g polyamid, samtidig er kollektionens tæpper certificeret i henhold til den europæiske kvalitetsstandard EN 1307, hvor tæpperne har opnået klasse 33-certificering. Tæpperne er dermed egnede til brug i områder med høj trafik.

Egenskaber: Lydabsorberende
Struktur:
Opskårne luv
Luvmateriale: 100% polyamid – 2000 g/m²
Velegnet til: Normalt erhverv, hvor 10.000 - 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan eksempelvis være lounger, mødelokaler og værelser.
Farvning: Continue farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: 15,5 mm.
Totalvægt: Ca. 3550 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug

Den langhårede kvalitet giver en unik blødhed og luksus til rummet, og er samtidig særdeles lydabsorberende. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, som sikrer en flot ensartethed i farven. Trods den ensartede farve, tilfører de lange luv et smukt skyggespil til tæppet. Kollektionen byder på et stort udvalg af standardfarver.

Produkt beskrivelse. Download her: Epoca Texture 2000

spacer