Ege Epoca Texture

425,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0573
Vægt: 2,65 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Tæppekollektionen Epoca Texture WT er en flot, ensfarvet cut pile-kollektion, som er særdeles velegnet til brug i arealer, der kræver lidt udover det sædvanlige. Tæppet fås med Woven Textile-bagside.

Egenskaber: Lydabsorberende
Struktur:
Opskårne luv
Luvmateriale: 100% polyamid – 1100 g/m²
Velegnet til: Normalt erhverv, hvor 10.000 - 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan eksempelvis være værelser og kabiner. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Continue farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet
Total højde: 8,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2650 g/m²
Brugsområder: Klasse 32 – Erhverv - normal brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Tæppet er tuftet i slidstærke polyamidgarner, der med den ensartede luvhøjde giver et jævnt og tæt udtryk. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, som sikrer en flot ensartethed i farven. Alle tæpper i kollektionen er ensfarvede og fås i et stort udvalg af standardfarver.

Produkt beskrivelse. Download her: Epoca Texture

spacer