Ege ReForm A New Wave Grass

505,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0873 Grass
Vægt: 2,7 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

A New Wave er inspireret af det barske, uberørte landskab på den danske vestkyst og appellerer til sanserne på et funktionelt og sanseligt plan, så du kan mærke sandets mønstre, klitternes klare linjer og bølgernes rytme, når de skyller ind. De skulpturelle mønstre skabes af flere niveauer i tæppekonstruktionen, og farvepaletten afspejler kystens tørre og blide nuancer. Kollektionen er fremstillet af regenereret og regenererbart garn. Garnet er baseret på efterladte fiskenet og andet industrielt affald, som udgør en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til dit næste indretningsprojekt.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber
Struktur:
Tuftet loop pile strukturvævet
Luvmateriale: 100% regenereret ECONYL® – 950g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, hotelfoyerer, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Continue farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 8,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2700 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Et bæredygtigt tæppe produceret af regenereret og regenererbart garn. Det betyder, at garnerne er produceret af industrielle affaldsprodukter i en bestemt type nylon (Nylon 6), og at de efter brug kan omdannes til nye nylonprodukter. Dermed kan tæppet indgå i et lukket kredsløb, hvor de brugte tæppefibre omdannes til nye garner igen og igen. Den flerdimensionelle tæppestruktur er med til at definere tæppets unikke udtryk. Løkkernes forskellige højder, sammensætninger og glans giver en stærk visuel effekt med en detaljerigdom, der understøtter tæppets mønster i en ekstra dimension.

Produkt beskrivelse. Download her: ReForm A New Wave