Ege ReForm Artworks

439,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0799
Vægt: 2,55 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
m2

Lav et stærkt statement på gulvet med Artworks væg-til-væg-kollektionen, som omfatter de tre designhistorier Angle, Assemble og Connect, der alle er baseret på selvsikre penselstrøg. Kollektionen er inspireret af kunstværker fra 1950’ernes abstrakt ekspressionistiske bevægelse i New York og afspejler derfor energi, stor skala og udtryksmæssig frihed. Kollektionen gengiver en æra, hvor tilblivelsen af værket er mindst lige så vigtig som værket i sig selv. Den tredimensionelle tæppekonstruktion giver kollektionen et uimodståeligt udtryk og tilfører samtidig enestående akustiske egenskaber. Artworks er fremstillet af regenererede og regenererbare ECONYL® garner og er derfor et designvalg, som tager hensyn til både mennesker og miljø.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber
Struktur:
Tuftet løkke/loop, strukturvævet
Luvmateriale: 100% regenererede polyamid – 695g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, hotelfoyerer, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Millitron farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 6,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2550 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Et bæredygtigt tæppe produceret af regenereret og regenererbart garn. Det betyder, at garnerne er produceret af industrielle affaldsprodukter i en bestemt type nylon (Nylon 6), og at de efter brug kan omdannes til nye nylonprodukter. Dermed kan tæppet indgå i et lukket kredsløb, hvor de brugte tæppefibre omdannes til nye garner igen og igen. Den flerdimensionelle tæppestruktur er med til at definere tæppets unikke udtryk. Løkkernes forskellige højder, sammensætninger og glans giver en stærk visuel effekt med en detaljerigdom, der understøtter tæppets mønster i en ekstra dimension.

Produkt beskrivelse. Download her: ReForm Artworks