Ege ReForm Calico

439,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0840
Vægt: 2,55 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
m2

Det løstvævede bomuldsmateriales lettere grove struktur er inspirationen til Calico og gengives i både tæppets mønster og konstruktion. Den elegante løkkestruktur bevæger sig op og ned, og dermed skabes den taktilitet, som kendetegner vævningen i bomuld. Kollektionen kommer i 27 farver, der alle er nøje afstemte tone-i-tone-kombinationer. Du kan vælge imellem støvede nuancer af forskellig styrke og karakter eller tage et mere markant farvevalg. Uanset om du går med en enkelt farve eller en kombination af flere, vil dit gulv blive tilføjet et strejf af underspillet luksus. Calico er skabt med omtanke for mennesker og miljø, idet ECONYL® garnet er produceret af brugte fiskenet og andet industrielt affald, der nu får nyt liv som bæredygtige væg-til-væg-tæpper.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber
Struktur:
Tuftet loop pile strukturvævet
Luvmateriale: 100% regenereret og regenererbart polyamid – 680g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Millitron farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 7,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2200 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Et bæredygtigt tæppe produceret af regenereret og regenererbart garn. Det betyder, at garnerne er produceret af industrielle affaldsprodukter i en bestemt type nylon (Nylon 6), og at de efter brug kan omdannes til nye nylonprodukter. Dermed kan tæppet indgå i et lukket kredsløb, hvor de brugte tæppefibre omdannes til nye garner igen og igen. Trods tæppestrukturens ensartethed giver løkkernes forskellige højder og sammensætninger en interessant visuel effekt.

Produkt beskrivelse. Download her: ReForm Calico