Ege ReForm Flux

359,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0800
Vægt: 2,05 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage
m2

Flux er fremstillet af genbrugsmaterialer, så du kan indføre et bæredygtigt og moderne design i kontormiljøet. Farvepaletten minder om transformeringen fra tør til våd. Beton, sten, sand og asfalt skifter farve, når de rammes af en regnbyge eller en bølge. Solen og vinden fører dem tilbage til deres oprindelige farve, og mellem disse to yderpunkter er der en masse forskellige farvenuancer. Flux er fremstillet af ECONYL-garn, der er regenereret af blandt andet brugte fiskenet, som dermed bliver til en robust og slidstærk tekstilgulvbelægning. Cradle to Cradle CertifiedTM Bronze.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber, værdi for pengene
Struktur:
Tuftet løkke/loop
Luvmateriale: 100% regenererede polyamid – 440g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Millitron farvet
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 5,5 mm.
Totalvægt: Ca. 2050 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Produkt beskrivelse. Download her: ReForm Flux