Ege Una Micro

329,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0519
Vægt: 2,125 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Micro er en kollektion af væg til væg-tæpper til indretningsprojekter, der kræver en tæppeløsning til en overkommelig pris, og som samtidig opfylder krav til kvalitet. Micro er et solution dyed-koncept, der er særligt velegnet til brug i erhvervslokaler. De fine, små løkker i tæppets konstruktion giver kollektionen et minimalistisk og stilrent look. Kollektionen er produceret af 100 % polyamid og adskiller sig primært ved at være billigere end egetæppers øvrige designprodukter og samtidig også mindre fleksibel. Det betyder blandt andet, at kollektionen fås i 6 farvenuancer og, at specialfarver kun kan bestilles ved ordrer over 20.000 m2. Væg til væg-tæpper fra Micro-kollektionen er slidstærke overfor snavs, spild og pletter.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber, nem at vedligeholde og rengøre
Struktur:
Fladvævet løkke/loop
Luvmateriale: 100% polyamid – 550 g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være kontorer, terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, skoler og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Forfarvet garn
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 3,0 mm.
Totalvægt: Ca. 2125 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Den fladvævede kvalitet giver en struktur til tæppet, der fremhæver fornemmelsen for det fine håndværk. De indfarvede garner og fine, små løkker i tæppets konstruktion giver tæppet et minimalistisk og stilrent look. Kvaliteten er særdeles slidstærk og resistent over for skidt og pletter.

Produkt beskrivelse. Download her: Una Micro

spacer