Bergsten Thermo Deck terrassebrædder 26x117 mm. GLAT/GLAT

Pris fra
39,00 DKK
69,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 30,00 DKK

Kom forbi et af vores showrooms og se en prøve på varen.

Model/varenr.: 1088-026122
Vægt: 4 kg
Lager: På lager med forventet levering om 4-8 hverdage
Denne udgave af Bergsten Thermo Deck kan ikke monteres med skjulte clips. De skal monteres med synlige skruer som alle andre terrasseplanker eller CAMO skjult montering.
Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Produktdetaljer
  • Mål: 26x117 mm.
  • Forbrug: Ca. 8,2 meter pr. m2
  • Længde: Leveres i 420 eller 480 cm. 
  • Rødbrun farve
  • Lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • Miljøvenlig fremstilling. Plankerne er lavet af fyrretræ.

Bergsten Thermo Deck - Termoterrasseplanker

Træ er en levende organisme, som kan optage fugt. Når træet bliver fugtigt udvider det sig, vrider sig og bliver mere modtagelig overfor fugt og råd. Der findes flere måder at modarbejde dette på, bl.a. ved at blande plastik i træet som giver komposit, eller lave en trykimprægnering. Thermowood er træ der er langsomt varmet op til 212 grader, for derved at slå træet ihjel. I processen mister træet sine væskesugende egenskaber og bliver derfor mere stabil og modstandsdygtigt overfor fugt og råd og svamp. Dette er en miljøvenlig måde, hvor træet stadig er rent træ og uden brug af nogle former for kemikalier!

Minimal vedligeholdelse

Ved opvarmningsproccessen mistede træet sin væskesugende egenskab og derved vil det optage mindre væske og derfor vil den holde farven og forblive flot i længere tid end andet træ. Men på trods af dette, er det stadig en god idé og vores anbefaling at give træet en omgang olie én gang om året - det sikre at træet beholder sin farve i endnu længere tid.