Red Balau 21x145 mm. terrassebrædder glat

58,00 DKK
79,00 DKK
Du sparer: 21,00 DKK

Der skal bestilles i antal meter eller kvadratmeter!

Model/varenr.: 722543
Vægt: 5
  • 244-610 cm.
Lager: På fjernlager. Forventet lev.tid er 3-5 hverdage.
Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Red Balau 21x145 mm. terrassebrædder glat/glat

• Glat på begge sider
• Affasede kanter på langsider

Forbrug: Ca. 6,6 meter pr. m2
Dimension: 21x145 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Længde: Brædderne leveres i faldende længder, altså forskellige længder. Hvis du har et ønske om en særlig længde kan det skrives ind i kommentarfeltet under bestillingen. Hvis ikke vi kan levere den længde du ønsker kontakter vi dig for at finde en anden længde du måske kan bruge i stedet. Hvis ikke vi kan levere de længder du ønsker står det dig frit for efterfølgende at annullere din ordre. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Plankerne kan monteres ubehandlet eller overfladebehandles.
Plankerne skal fastgøres til underkonstruktionen med rustfrie udendørsskruer. Køb her.

Plankerne på billedet er slebet og olieret efter montering.

Minimuskøb er 100 meter eller 15 m2.