Terrassebrædder brunimprægneret 28x145 mm.

Pris fra
29,00 DKK
49,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 20,00 DKK

Der skal bestilles i antal meter eller kvadratmeter!

Model/varenr.: 1900-032152A
Vægt: 3 kg
  • 360-540 cm.
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Brunimprægnering er lige så holdbar, som den mere kendte grønne imprægnering, men træet bliver brunt i en varm, gylden farve.

Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Brunimprægneret Terrasseplank glat/rillet

• Glat bagside/ rillet forside
• Affasede kanter på langsider

Forbrug: Ca. 6,7 meter pr. m2
Dimension: 28x145 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Længde: Brædderne leveres i faldende længder, altså forskellige længder. Hvis du har et ønske om en særlig længde kan det skrives ind i kommentarfeltet under bestillingen. Hvis ikke vi kan levere den længde du ønsker kontakter vi dig for at finde en anden længde du måske kan bruge i stedet. Hvis ikke vi kan levere de længder du ønsker står det dig frit for efterfølgende at annullere din ordre. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Brunimprægnering er lige så holdbar, som den mere kendte grønne imprægnering, men træet bliver brunt i en varm, gylden farve. Brunimprægnerede terrassebrædder er lavet i fyrretræ og der er derfor knaster i brædderne, brædderne er lavet til at den rillede side skal ligge synligt og der kan derfor være udfaldsknaster og lignende på bagsiden af brædderne.