Terrassebrædder i eg 21x145 mm.

59,00 DKK
82,00 DKK
Du sparer: 23,00 DKK

Der skal bestilles i antal meter eller kvadratmeter!

Model/varenr.: 722562
Vægt: 4

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På fjernlager. Forventet lev.tid er 3-5 hverdage.

Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Terrassebrædder i egetræ har en flot gylden farve, hvis ikke brædderne olieres bliver de sølvgrå med tiden. Kvaliteten er rustik med mange knaster.

• Glat forside / glat bagside
• Affasede kanter på langsider

Forbrug: Ca. 6,7 meter pr. m2
Dimension: 21x145 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Længde: Brædderne leveres i faldende længder fra 180-280 cm. altså forskellige længder med et gennemsnit på ca. 213 cm. Brædderne kan ikke sælges i faste længder. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Plankerne kan bruges ubehandlet eller overfladebehandles med olie efter montering. Vi anbefaler en let slibning efter montering og herefter oliering af brædderne med Terrasseolie. Oliering af brædderne gør at træet beholder sin varme farve og samtidig mindsker det revnedannelse i træet.

Plankerne skal fastgøres til underkonstruktionen med rustfrie udendørsskruer. Køb her.

Plankerne på billedet er slebet og olieret efter montering.