Trykimprægneret terrassebrædder 28x120 mm.

19,00 DKK
29,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 10,00 DKK

Der skal bestilles i antal meter eller kvadratmeter!

Model/varenr.: 1088-032122
Vægt: 3 kg
  • 300-540 cm.
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens. Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

Fordelene ved trykimprægnerede terrassebrædder er mange. En af fordelene er prisen. Trykimprægnerede terrassebrædder er en billig men god løsning. Behandles brædderne rigtigt får man en terrasse man kan få glæde af i mange år fremover. Trykimprægnerede terrassebrædder, bør som absolut minimum, behandles med egnet træbeskyttekse hver 2. år. 

Trykimprægneret fyr terrassebrædder
Dimension: 28x120 mm. høvlet mål. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Forbrug: Ca. 8 meter pr. m2

Hvis der ønskes en bestemt længde kan det anføres i bemærkningsfeltet under bestillingen. Der er dog ingen garanti for at brædderne kan leveres i den ønskede længde.