Stolpebeton 20 Kg.

40,00 DKK
59,00 DKK
Du sparer: 19,00 DKK
Vægt: 20
Lager: På fjernlager

Dette stolpebeton er yderst velegnet til faststøbning af stolper til eksempelvis hegn, gyngestativer og postkasser. Det eneste du skal gøre for at komme i gang med faststøbningen, er at tilsætte vand til betonen. Derefter vil den være klar til brug.

Produktegenskaber
Scan Stolpebeton er en fabriksfremstillet tørbeton bestående af cement og ovntørret kvartssand i varierende kornstørrelse op til 8 mm sten.
Scan Stolpebeton er færdigblandet og skal kun tilsættes vand. Produktet kan variere i farve, men dette er uden betydning, da Scan Stolpebeton anvendt efter formålet ikke vil være synlig.
Anvendelsesområder
Scan Stolpebeton anvendes til nedstøbning af pæle og stolper af jern, træ, beton m.m. Velegnet til nedstøbning af postkassekonsoller, gyngestativer, flagstænger m.m.
Opblanding
Hæld den afmålte vandmængde i blandespanden og tilsæt derefter betonpulveret. Betonen opblandes manuelt i spand/balje eller med elektrisk blander. Konsistensen skal være jordfugtig.
Bemærk, at der kan være forskel i nødvendig vandmængde fra sæk til sæk, ligesom der kan forekomme varierende farvenuancer.
Arbejdets udførelse
Hullerne graves til frostfri dybde på min. 90 cm. Placér stolpen i hullet, og hæld den færdigblandede beton ned omkring stolpen. Sæt stolpen i lod og monter midlertidig afstivning.
Komprimer betonen omkring stolpen. Efter ca. 1 døgn kan den midlertidige afstivning fjernes. Alternativt kan betonpulveret hældes direkte ned i hullet og fordeles omkring stolpen. Forvand evt. hullet. Betonen vil optage fugt fra jorden. Denne metode er mindre stabil end ved at anvende forblandet beton, og anbefales derfor ikke til faststøbning af elementer med krav til stabilitet.
Bemærk
Der må ikke støbes i vinterperioden.
Uhærdet beton tåler ikke frost. Færdigblandet beton skal anvendes inden for 45 minutter. Der må ikke tilsættes vand eller bindemidler, når betonen er færdigblandet.