Massivtræ bordplade - Eg

Pris fra
1.389,00 DKK
Model/varenr.: 0813020
Vægt: 23 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

En bordplade i massivt træ er en klassisk og tidløs løsning, som giver en naturlighed og glød. Ege bordpladen er lamelopbygget med fingersamlede stave. Bordpladen er ubehandlet og skal behandles inden montering. Faset på de lange sider i top og bund.

Sortering: B/C
Format:
27 x 610 x 2020 mm. og 27 x 610 x 3020 mm. og 40 x 610 x 3020 mm. 
Overflade:
Ubehandlet
Opbygning: Fingersamlet, stavbredde ca. 40 mm.
Fas: Faset 2 langsider i top og bund
Emballage: Enkeltvis folieret. 
Kvalitet: Bordpladen består af sammenlimede stave. Bordpladerne laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser. Pladerne leveres ubehandlet og det anbefales derfor altid at slibe og overfladebehandle pladen inden brug. Inden slutbehandlingen udføres, kan små knasthuller og lignende, med fordel udfyldes med træfiller, plastisk træ eller lignende.
Forventninger: Træ er et levende materiale, og den leverede plade kan derfor fravige fra det viste. Man bør altid anvende plader samme leverance i samme rum, da der kan forekomme farve- og glansforskelle fra produktion til produktion.

Download:
Monteringsvejledning
Vedligeholdelsesvejledning