Fra: Vesla

Vespox® EVT-Klar - Sæt

-53%
1.155,00 DKK
2.459,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.304,00 DKK
Model/varenr.: 210100901215
Vægt: 12 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Når gulvets udseende er uvæsentligt og der blot ønskes en støvbinding f.eks. i skure og udhuse betongulve m.m. EVT-klar er ikke en ægte gulvlak og er ikke beregnet til at danne et egentligt laklag Det kan være svært at sikre sig et sundt miljø, hvis der frigives meget støv Derfor kan det være en fordel at forsegle gulvet med en såkaldt støvbinder.

Støvbinding Når gulvets udseende er uvæsentligt og der blot ønskes en støvbinding f.eks. i skure og udhuse. Mættet og jævn overflade. Klar epoxy kan anvendes som støvbindende og derefter afsluttende behandling. Ved behandling med produktet opnås en støvbundet og rengøringsvenlig overflade, der sikrer, at betongulvet fremstår ikke-sugende og er let at renholde. 

Et praktisk og robust gulv
Vespox EVT-Klar har en god kemikalieresistens. Det gælder såvel i forhold til svagt alkaliske som sure rengøringsmidler samt olier og fedtstoffer. Epoxyen giver dit betongulv en god resistens mod gangtrafik og lettere rullende belastning. Overfladen er derudover kendetegnet ved at have en god væsketæthed og samtidig en høj diffusionsåbenhed. Alt dette gør Vespox EVT-Klar til et praktisk og robust valg til dit gulv.

Anvendelse:
Betonen bør slibes inden udlægning af Vespox EVT-Klar. Det gør du med en karborundomsliber med netskive. Derudover skal gulvet være relativt tørt og maks have 6% restfugt, når epoxyen rulles på. Epoxyen gives af to omgange, og der skal gå et døgn mellem de to behandlinger. Efter fem døgn er behandlingen fuldt hærdet. Gulvet vil her fremstå blank og med tiden blive lidt mørkere. Gives en matlak, vil gulvet fremstå mat.

Forbrug:
12 kg. Epoxy EVT-Klar rækker til at male 25-30 m² ved 2 påføringer

Følgende fremgangsmåde anbefales:
1. Den rene, tørre overflade påføres Vespox® EVT. Forbrug ca. 150g/m2 (kan fortyndes med 5% vand).
2. Ved stærkt sugende underlag kan der behandles 2 gange med 1 døgns mellemrum.

EVT-klar er ikke en ægte gulvlak og er ikke beregnet til at danne et egentligt laklag.

Produktfordele:
• Giver et unikt og rustiks udseende
• Robust
• Væsketæt og diffusionsåbent

Download brugsanvisning:
Vespox, Vandig EVT-klar - Støvbinder

spacer