Fra: Vesla

Vespox® TL-UV lysresistent toplak - Sæt

-53%
Pris fra
1.195,00 DKK
2.549,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1.354,00 DKK
Model/varenr.: 115400900721
Vægt: 7,5 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Vespox® TL-UV lysresistent toplak særdeles velegnet til rum med et stort lysindfald.

Vespox TL-UV Epoxy Toplak. Er du på udkig efter en klar epoxy, der er særdeles velegnet til rum med et stort lysindfald, så kan du med fordel se nærmere på Vespox TL-UV. Vespox TL-UV er en 2-komponent, opløsningsmiddelfri epoxy af høj kvalitet, der stort set ikke gulner – selv ikke, når den udsættes for direkte sollys over længere tid. Vespox TL-UV er derfor den oplagte topcoat til epoxygulve i lyse rum og det rigtige valg for dig, der ønsker en flot finish med en lang levetid.
Vespox TL-UV indeholder ingen skadelige opløsningsmidler og er meget behagelig at anvende, da den stort set ikke lugter – hverken under påføring eller bagefter. Takket være den lave viskositet lukkes overfladen effektivt og gøres resistent mod vand og kemikalier.
Vespox TL-UV er velegnet som klar toplak på behandlede betonoverflader og andre belægningstyper, men kan ligeledes anvendes som transparent bindemiddel i fx farvede kvarts- og naturstensbelægninger. Produktet er det oplagte valg til udstillingshaller og andre rum, hvor et stort lysindfald kombineres med ønsket om et æstetisk flot og robust gulv.

Produktfordele:
• Opløsningsmiddelfri og lugtsvag
• Velegnet som afsluttende topcoat
• Velegnet til rum med et stort lysindfald

Download brugsanvisning:
Vesla, Klar TL - Epoxy Toplak

  • -53%
    Pris fra
    935,00 DKK
    1.995,00 DKK
    Du sparer ift. vejl. pris: 1.060,00 DKK
spacer