Vintage - Multi, Blue Denim

1.419,00 DKK

Forventet leveringstid 5-10 hverdage.

Model/varenr.: 8108
Vægt: 2 kg
Lager: På lager med forventet levering om 4-8 hverdage

Patchwork design fra Vintage kollektionen

Vægt: 1500 gram/m2
Højde: 3 mm
Materiale: 85% bomuld og 15% Uld
Bagside: Natural anti-slip bagside
Fremstillingsproces: Jacquard flad vævning

Vores "patchwork" tæpper er inspireret af en udsøgt blanding af designs fra Østen, og er kombineret med originale europæiske mønstre fra det 18. århundrede. Denne smukke kombination af design giver en smag af vores historiske fortid. De moderne og rustikke farver give tæpperne den funktion. at de passer med alle mulige former for interiør stil.
Over et århundrede med dygtighed og håndværk lagt i hvert vævet tæppe, der produceres i Belgien. Vævet på en Jacquard Wilton væve i en kombination af bomuld chenille og ren uld, hvert tæppe har flere lag tekstur og indviklede syninger detaljer for at give en ægte "vintage look". 

Tæpperne fås i mange farver - intense eller levende (Vintage) eller i pastel (Cameo), og deres tidløse appel passer til forskellige typer dekorative stil, hvad enten den er moderne eller klassisk - så er der et tæppe, der passer til dit look.
Tæppets konstruktion er vævet i et moderigtigt flad vævning, hvor alle tæpper er færdiggjort med hænderne, med forstærkede hjørner og et skridsikkert lag for en sikker pasform. Der er et fantastisk udvalg af størrelser, da hvert tæppe findes i 6 standard størrelser fra 80 cm x 150 cm op til 280 cm x 360 cm, som sikre at der er en størrelse der passer til alle rum i hjemmet.

spacer