20 mm. Bambus x-treme® terrassebrædder 137 mm.

119,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
Model/varenr.: BO-DTHT171G
Vægt: 5,5 kg
Lager: På lager med forventet levering om 5-10 hverdage

Med MOSO® Bamboo X-treme® kan du bygge en smuk terrasse lavet af naturligt dyrket bambus, til din terrasse, balkon, swimmingpoolområde eller andre udendørs rum. Det bæredygtige og holdbare alternativ til de klassiske tropiske hårdttræ sorter.

MOSO® Bamboo X-treme® Terrassebrædder er et solidt, Thermo-Density® bræt, lavet af komprimerede bambusstrimler. En speciel, unik varmebehandlingsproces ved 200°C giver MOSO® Bamboo X-treme® den højest mulige holdbarhedsklasse i de relevante EU-normer og komprimeringen øger hårdheden og stabiliteten. En unik egenskab ved MOSO® Bamboo X-treme® er "fer/not" over enderne: dette kan kun gøres med meget stabile materialer og muliggør forbindelsen af et ubegrænset antal brædder i længderetningen. Den specielle symmetriske form på fladerne giver muligheden for at vælge enten den rillede eller den glatte overflade, og muliggør hurtig installation med MOSO® monteringsclips. Ligesom enhver tropisk hårdttræsart vil MOSO® Bamboo X-treme®, når den udsættes for udendørs forhold, blive grå over tid, hvilket skaber et meget naturligt udseende.

Planke dimension: 20x137x1850 mm. (1 planke dækker 0,25 m2)
Profil: Glat på den ene side og rillet på den anden. 
Overflade: Olieret på alle sider fra fabrikken og kan derfor tages i brug med det samme. Brædderne er olieret med Woca terrasseolie i farven Teak. Den kan genolieres med Teak farvet eller natur olie. Farvede olier holder typisk farven længere end naturolie.
Montering: Monteres skjult med monteringsclips. Kan også monteres med synlige rustfri skruer.
Anbefalet strøafstand: 46,25 cm. - Der skal være strøer under alle endestød.
Garanti: 25 års produktgaranti.

Har du brug for hjælp til udregning af mængde? Brug Moso terrasseplanlæggeren her: https://planner.moso-bamboo.com/en eller kontakt os.

Læs monteringsvejledning for bambus terrasse her: Bambus terrasse monteringsvejledning.pdf

Se video om montering her: https://youtu.be/Nr19-iNcDEU 

Fordele ved at vælge bambus terrasse:

  • Hård og holdbar. Holdbarhedsklasse 1 (EN 350) testet efter CEN/TS 15083-1 Usædvanligt hårdt: Brinell> 9,5 kg / mm2. (Hårdere end noget tilgængeligt tropisk hårdttræ)
  • Høj stabilitet. Langt mere stabilt end tropisk hårdttræ hvilket gør det muligt at samle plankerne med fer/not over enderne. (umuligt med andre hårdttræsbrædder).
  • Nem montering. Takket være den faste plankelængde på 1850 mm. samt fastgørelsen med skjulte clips i not i siden af brættet.
  • Økonomisk. Enkel og hurtig installation: op til 30% besparelse på installations-omkostningerne! Reduceret spild på grund af fer/not.
  • Smukt udseende. Et smukt, naturligt hårdttræslook. Vælg mellem glat eller rillet overflade på ét vendbart bræt. På grund af den høje stabilitet er der ikke behov for mellemrum mellem enderne af brædderne. Brug MOSO® Monteringsclips, så undgår du synlig skruning og propper. Valg mellem naturlig ”gråning” eller bevarelse af den brune farve med årlig oliering. Beklædning kræver ikke periodisk vedligeholdelse.
  • Endeløs ressource. Med en væksthastighed på op til 1 meter om dagen er det den hurtigst voksende plante på jorden. Klar til høst efter 4-5 år (sammenlignet med op til 100 år for hårdttræsarter). Består af ca. 90% naturlig bambus.
  • Opbevaret kulstof. På grund af den hurtige vækst – og de relaterede høje udbytter – lagrer Moso-bambus langt mere CO2 i holdbare produkter sammenlignet med træarter.
  • Brandsikker. Opnår brandmodstandsklasse Bfl-s1 (terrasse) og B-s1-d0 (beklædning, hegn, bjælker) (EN 13501-1) uden brug af flammehæmmere. Opnår flammespredningsindeks Klasse A efter ASTM E84. Som resultat kan MOSO® Bamboo X-treme® nemt anvendes i offentlige projekter uden yderligere beskyttelsesforanstaltninger.

Ekstra generelle informationer om Bambus X-treme:

  • Naturlig gråning eller vedligeholdt. Bambus X-treme® er et naturligt produkt, som kan variere i farve, åretegning og udseende. Farven vil ændre sig over tid afhængigt af vedligeholdelsesplanen. Brædderne har en brun til mørkebrun farve ved installation, som bliver til en lysere karamel farve i ugerne efter installation. Uden yderligere vedligeholdelse vil farven blive grå som et resultat af UV-stråling (ligesom de fleste andre træarter).
  • Terrasseinstallation uden hældning. De buede varianter af terrassebrædderne har mange fordele i forhold til konventionelle brædder. "Buet" betyder, at overfladen er let konveks og glat høvlet. Visuelt er dette næsten ikke til at skelne fra et normalt, glat terrassebræt, og alligevel tilbyder det nye MOSO® Bambus X-treme® bræt nogle meget praktiske fordele. På grund af den lette, centrale hævning på 1,5 mm, løber vandet direkte til siden, så brædderne, f.eks. efter regn, hurtigt tørrer op igen og bliver mindre beskidte. Den nye form gør også installationen lettere – i modsætning til andre terrassebrædder er der ikke behov for en hældning ved installationen.