Topsælgere

Mangler du et moderne, løst tæppe til stuen, soveværelset eller et andet rum i boligen, er du kommet til det helt rette sted. Hos Gulvlageret har vi et bredt udvalg af lækre og moderne løse tæpper til enhver smag.

Udforsk vores store udvalg og find din favorit.

-72%
Pris fra
99,00 DKK
350,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 251,00 DKK
-66%
Pris fra
119,00 DKK
350,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 231,00 DKK
-40%
Pris fra
719,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 480,00 DKK
Model/varenr.: 81223
-40%
Pris fra
719,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 480,00 DKK
Model/varenr.: 81223
-40%
719,00 DKK
1.199,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 480,00 DKK
Model/varenr.: 81228
-41%
759,00 DKK
1.279,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 520,00 DKK
-41%
839,00 DKK
1.419,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 580,00 DKK
Model/varenr.: 78428
-40%
1.109,00 DKK
1.859,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 750,00 DKK
Model/varenr.: 81222

Få nyt liv i hjemmet med løse tæpper
Hvis boligen mangler et friskt pust, er et løst tæppe en nem, hurtig og flot vej til at nytænke indretningen. Løse tæpper er nemlig utroligt alsidige rent indretningsmæssigt, da de kan bruges i alle boligens rum.

Samtidig kan de bruges på utroligt mange forskellige måder. De kan fungere som rumdelere, de kan bruges i gangarealer og de kan bruges i soveværelser eller i stuen. På den led er løse tæpper en super nem måde at give indretningen noget kant på og tilføje et hyggeligt element i hjemmet.

Næsten uanset hvad din indretningsstil er, vil du kunne finde et løst tæppe, som passer dertil. Vi har nemlig et væld af forskellige muligheder, og vi føler os sikre på, at du i vores udvalg vil kunne finde løse tæpper, der passer til din bolig.

Derfor bør du overveje løse tæpper derhjemme
Udover at løse tæpper kan tilføje noget nyt rent æstetisk, og bidrage til nyt liv i indretningen, byder de dog også på andre, praktiske fordele.

Giver skridsikkert underlag
Da mange gulve kan have en glat overflade, kan man hurtigt ende på rumpetten, hvis man har for meget fart på, hvilket specielt er en risiko for de mindre, legende børn, der ikke altid er helt så forsigtige. Med løse tæpper kan du faktisk mindske risikoen for fald - og gråd - fra de mindste. Husk dog også på, at nogle gulvtæpper kan være glatte i sig selv, hvorfor det kan være en rigtig god idé med tilhørende tæppeunderlag, som sikrer fuldkommen skridsikkerhed.

Beskytter gulvet
Hvis man gerne vil holde sit fine gulv pænt i længst mulig tid, kan løse tæpper faktisk hjælpe ganske meget på den front. Du har nok oplevet, hvor hurtigt gulvet kan blive slidt og træt i udtrykket, når det udsættes for hverdagens strabadser. Specielt gulvet omkring spisebordet er udsat på denne front, når man hver eneste dag trækker stole hen over det fine gulv. Hvis man ikke er meget disciplineret i sit løft af stolen, kan det hurtigt føre til ridser eller skrammer på gulvet. Derfor kan du skåne dit gulv helt enormt meget ved at have et løst tæppe under spisebordet. Hvis du har børn, er løse tæpper en ekstra god idé i forhold til at mindske slid. Overvej, hvor ofte børn leger på gulvet, og hvor tit det kan medføre skrammer fra legetøj og lignende. Her kan gulvtæppet udgøre ekstra beskyttelse til dit sarte gulv.

Bedre akustik
Løse tæpper kan faktisk også være med til at forbedre akustikken i et rum. Med sine lydabsorberende egenskaber, vil du hurtigt opleve, hvordan lyden i lokalet bliver bedre. Hvis du har store problemer med akustikken, kan du også overveje at købe akustikpaneler for at udbrede problemet. Hvis du bor i en etageejendom, vil din underbo helt sikkert også elske dig for at købe løse tæpper, da det også vil dæmpe støjen ned til dem. Et stort plus – og specielt hvis du har børn, der jo sjældent tænker over deres støjniveau.

Løse tæpper i et væld af størrelser, farver og mønstre
Uanset hvilken type løst tæppe du er på jagt efter, bør du kunne finde det i vores store udvalg her hos Gulvlageret. Vi har løse tæpper i et væld af forskellige farver, mønstre, materialer og størrelser.

Selvom vi har mange forskellige muligheder at vælge mellem, kan du være sikker på, at et fælles karaktertræk for alle vores løse tæpper er den høje kvalitet og skarpe pris.

Køb løse tæpper hos Gulvlageret
Du kan trygt købe dit løse tæppe hos Gulvlageret. Vi vægter den gode kundeservice rigtig højt, hvorfor vi også er glade for de mere end 9.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,4 stjerner og en status som ‘fremragende’.

Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, det brede udvalg af møbler og den gode service.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af løse tæpper og find den variant, der passer perfekt hos dig.