Topsælgere

Under denne kategori finder du et stort udvalg af relevante produkter til dit nye gulv uanset om det handler om pleje, vedligehold, oliering eller lakering af trægulv.

Model/varenr.: 880153dk
Model/varenr.: 880151dk
Populær
-21%
Pris fra
549,00 DKK
699,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 150,00 DKK

Om Trip Trap WoodCare
Udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til grundbehandling og pleje af træoverflader til konsumentmarkedet såvel som til det industrielle marked for overfladebehandling. Firmaet er markedsledende på det danske konsumentmarked samt på en række eksportmarkeder. Industriprodukterne sælges til ledende parket- og møbelfabrikker i Europa, Kina, Sydøstasien og USA.

Det hele startede for mere end 40 år siden
Trip Trap WoodCare A/S blev grundlagt for mere end 40 år siden som virksomheden Trip Trap af Ib Møller, hvis forfædre fra Skagen udnyttede drivtømmeret fra datidens mange strandinger på Skagens Odde. Træet blev forarbejdet til bl.a. møbler og gulvplanker. Sortimentet bestod i starten af trapper og trægulve. Senere blev møbler en del af sortimentet. Til grundbehandling, pleje og vedligeholdelse af træ blev der efterhånden udviklet produkter som lud, sæbe samt forskellige olieprodukter. I 2004 blev Trip Trap WoodCare A/S et selvstændigt selskab med fokus på pleje og vedligeholdelse af træ. I dag omfatter Trip Trap WoodCare´s sortiment et righoldigt udvalg af produkter til pleje, vedligeholdelse og renovering af træ indendørs såvel som udendørs. I sortimentet findes desuden et program af lakker med tilhørende lakplejemidler. Sortimentet henvender sig derfor både til den private forbruger samt den professionelle gulvlægger. Sammen med vores produkter til parket- og møbelindustrien udgør vores sortiment et system af produkter, som er nøje afstemt efter hinanden. Alle overfladebehandlingsprodukter bliver udviklet med respekt for træ som et naturligt råmateriale, og er medvirkende til at fremme de færdige produkters egenskaber til at skabe et godt indeklima med mindst mulig miljøbelastning.

Produkterne markedsføres i Danmark under varemærket Trip Trap WoodCare    

I udlandet markedsføres vores produkter under varemærket WOCA DENMARK  

Som et led i vores ekspansion overtog Trip Trap WoodCare A/S den 1. september 2007 en nøglefærdig fabrik på 5.000 kvadratmeter. Med dette køb har Trip Trap WoodCare sikret sig den nødvendige kapacitet til at realisere sin fremtidige udviklings- og vækststrategi.

Idégrundlag
WoodCare Denmark A/S ønsker på baggrund af innovation, høj kvalitet og god service at være en anerkendt aktør på markedet for overfladebehandling og plejeprodukter.
Vision
At være de bedste inden for vores felt og levere profitabel vækst.
Mission
At tilbyde innovative miljø- og kvalitetsprodukter med holdbare resultater.
30 år med økologi
WoodCare Denmark A/S bestræber sig på at producere og tilbyde de bedste og mest miljøvenlige produkter til behandling af træ.
Vi lader vores produkter teste hos Institut für Baubiologie i Rosenheim (IBR) i Tyskland. IBR undersøger ­produkter, som anvendes i bygge­industrien og ved boligindretning, for at teste om produkterne har indflydelse på menneskers sundhed både under fabrikation og i boligen samt det omliggende miljø. Vores produkter anbefales til brug i boligindretningen af IBR og er forsynet med IBR’s  kvalitetsmærke.
Trip Trap produkterne til indendørs brug er desuden testet i overensstemmelse med den tyske standard, DIN 53160, spyt og svedtest. Endvidere er Trip Trap produkterne blevet testet efter EN 71-3 og har bestået denne test, hvorefter de er velegnet til behandling af legetøj til børn. Trip Trap produkterne opfylder desuden de nye bestemmelser for VOC indhold.

Trip Trap WoodCare logoet er en kvalitetsgaranti – og har været det siden etablering i 1969. 
For at sikre høj kvalitet gennem produktets levetid bliver produktet testet, inden det introduceres på markedet. På samme måde er det væsentligt for Trip Trap WoodCare at vise hensyn over for miljøet; det betyder, at når vi bruger ordet ”miljø”, så dækker det bredt over disciplinerne arbejdsmiljø, produktmiljø og eksternt miljø. Trip Trap WoodCare ønsker, som en miljømæssig- ansvarlig virksomhed, at skabe bæredygtige produkter.
Et produkt fra Trip Trap WoodCare er et godt valg og ved at investere i et kvalitetsprodukt fastholdes værdien af den oprindelige investering i træ, og der er taget ansvar for de miljømæssige påvirkninger, som produkterne har på omgivelserne.