Dana Lim Stuklim 296

-42%
69,00 DKK
119,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 50,00 DKK

Vandbaseret speciallim til stuklister og rosetter

Model/varenr.: DL29632
Vægt: 0,3 kg
Lager: 12 stk tilbage på lager + flere med forventet levering om 2-5 hverdage

Produktbeskrivelse & anvendelse:
Stuklim 296 er en vandbaseret lim og spartelmasse, der i en arbejdsgang monterer og spartler stuklister og rosetter i polyurethan (PU) og polystyren (PS). Stuklimen kan slibes og overmales.

Fysiske / kemiske data:
Indhold:
300 ml.
Type: Vandbaseret acrylklæber og spartelmasse
Farve: Hvid
Konsistens: Pastøs, tixotropisk masse
Holdbarhed: Minimum 1 år i uåbnet emballage ved tør og kølig opbevaring

Brugsanvisning:
Forberedelse:
Loftet og væggen skal være glat, jævn, støvfri og afrenset for løstsiddende tapetrester og maling. Ujævnheder spartles. Stukken bør opsættes inden loft og væg slutmales eller tapetseres. Man kan med fordel markere en streg på vægen hele vejen rundt i rummet, i en afstand svarende til stukkantens højde. Opsætningen bør starte i det mindst synlige hjørne, idet mønstret sjældent passer hele vejen rundt.
Opsætning: Når stukken er tilpasset påføres lim på stukkanternes 2 limflader og på den ene ende. Placer stukkanten langs stregen og pres. Hvis væggen eller loftet ikke er helt ret, kan man med fordel placerer små dykkere langs stregen for at understøtte kanten. Når stukken er opsat efterfyldes fugen langs loft og væg samt samlingerne med stuklim. Overskydende stuklim fjernes inden den tørrer, med en fugtig svamp. Ved opsætning af rosetter påføres stuklimen i streger med 5-10 cm mellemrum på rosettens klæbeflade, hvorefter den presses på plads. Følg i øvrigt stukproducentens anbefalinger.
Forbrug: 40-80 ml/m afhængig af kantens dimension
Efterbehandling: Efter tørring kan Stuklim 296 overmales.
Rengøring: Værktøj rengøres - og stuklim fjernes - med f.eks. varmt vand. Hænder og hud vaskes med vand  og sæbe.

Download:
Sikkerhedsblad

spacer