Horn laminat bordplade - Stone marmor

Pris fra
5,25 DKK
7,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 1,75 DKK

Kig forbi et af vores showrooms og se en prøve på pladen.

Salgsenheden er centimeter!

Bestil den længde du skal bruge i antal cm.

Model/varenr.: L-DU-R6303SM
  • Centimeter
Lager: På lager med forventet levering om 10-15 hverdage

Pladetykkelse: 29 mm.

Materiale beskrivelse
Laminat består af flere lag med sammenpresset papir, med et lag dekorpapir og et beskyttende lag melamin øverst. Laminaten pålimes en spånplade. Det er muligt at få laminat i flere forskellige overflader, mønstre og farver. Der kan være nuanceforskelle ved efterleveringer og ved enkelte laminatdekors. Disse nuanceforskelle fremstår tydeligst ved samlinger, og er ikke reklamationsberettiget. Pladen leveres som standard kun med laminat på forkanten.

Rengøring
Daglig rengøring klares let med en ren klud, opvredet i lunkent vand. Brug af sulfo kan over tid give en fedtet overflade, som fjernes med HORN Øko-Clean.

Vedligehold
Laminat er slidstærk og modstandsdygtig overfor almindelige husholdningskemikalier, men ikke stærke syrer og baser.

Pletfjerning
Hvis laminatbordpladen er beskidt, kan man rengøre med vand og universalrengøringsmiddel. En fedtet overfl ade kan fjernes med brugen af Øko-Clean i koncentreret form.
1. Øko-Clean påføres koncentreret med en klud.
2. Lad virke 2-3 min.
3. Fordel med en melaminsvamp med jævnt tryk og ikke for hårdt. Vær forsigtig ved ru og matte overflader (fordel med bløde strøg uden tryk).
4. Fjern alle rester med en våd klud (aftør ca. 3-5 gange med rent vand).
5. Tør laminatoverfladen med en ren fnugfri klud.
6. Punkt 1-5 gentages til bordpladen er renset i bund. Stærkt farvende væsker og lignende kan forårsage misfarvning af laminatbordpladen, og bør fjernes så hurtigt som mulig.

Ridsefasthed
Benyt aldrig skarpe genstande direkte mod laminatoverfladen, men brug altid skærebræt. Undgå at trække materialer som keramik og støbejernsgryder direkte henover laminatbordpladen, da de kan ridse overfladen.
Slibende rengøringsmidler f.eks.: Skurepulver, ståluld eller ætsende rengøringsmidler må ikke anvendes. Ensfarvede laminater er glatte i overfladen og ridser er derfor mere synlige.

Varme
Anvend altid bordskånere. Laminat tåler ikke direkte kontakt med varme gryder eller pander. Elkedler, kaffemaskiner og lignende som afgiver konstant varme, bør ikke stå direkte på samlinger, da manglende tætning og kondens kan forårsage opbuling eller at vand trænger ind. Ved varmepåvirkning over 60°C kan kanten slippe bordpladen. Dette er ikke dækket af vores garanti.

Tolerance
• Længde +/- 2 mm.
• Dybde +/- 2 mm.
• Tykkelse +/- 1 mm.

Generel information
• Laminat er et slidstærkt produkt, men tænk altid praktisk ved farve-/strukturvalg af laminat til din køkkenbordplade.
• Overflader der er matte, ru eller printet med tekstur kan kræve ekstra eller speciel vedligeholdelse. Ligeledes bør man være opmærksom på at der på enkelte farver lettere ses fedtpletter, hvorfor disse kan kræve oftere grundrengøring med øko-clean.
• SolidColor laminater postformes ikke.
• Der kan forekomme små pletter på laminater som specielt er synlige på ensfarvede laminater.
• Nuanceforskelle kan forekomme ved påsatte træforkanter.