Wiking Q-loc Woodura Eg sildeben - Hårdvoksolie

939,00 DKK pr 1m2
937,13 DKK pr pakke
1.096,80 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
159,99 DKK pr 1m2
159,67 DKK pr pakke
Model/varenr.: 2210502/2210503
Vægt: 22 kg
Lager: På lager med forventet levering om 4-8 hverdage
pakke

Wiking Sildeben med den revolutionerende overfladeteknologi Woodura® er endnu et nyt banebrydende produkt fra Wiking Gulve. Slut med trykmærker fra høje hæle, legetøj og andre genstande der tabes på gulvet og slut med bekymringer om slid fra løbende kæledyr eller legetøj. Woodura® teknologien sikrer ekstrem slidstyrke og holdbarhed og er velegnede til stort set alle rum i både privat og erhvervsmæssigt regi.

Gulvet er produceret med samme pulver-teknologi som Nadura® Q-stone, men med en ægte træfinér som toplag. På den måde får man et ekstremt hårdt og slidstærkt gulv, hvor pulveret, ud over hårdhed, også tjener det formål at fyldninger og spartlinger undgås.

Hvad enten du vil give dit rum et moderne, klassisk eller industrielt look, så kan Eg Sildeben Woodura® hjælpe dig godt på vej.

Den færdige overflade er ca. 3 gange hårdere end et traditionelt egetræsgulv. Udover det, er dette banebrydende gulv meget hurtigt og nemt at installere.

Gulvet monteres som svømmende gulv og ligger på den måde løst oven på undergulvet uden at blive sømmet eller limet fast. Husk altid at montere underlag under gulvet. Husk at købe underlag med til gulvet, du finder vores underlag her.

Gulvtype: Hærdet træ plankegulv
Træsort: Eg
Sortering: Natur
Finish/overflade: Naturhårdvoks olieret
Tykkelse på slidlag: 0,6 mm.
Fas: Ja
Kerne: HDF
Kliksystem: 5G® kliksystem
Dimension: 11x129x774 mm.
Pakkeindhold: 0,998 m² - 1 pakke indeholder enten A eller B-stave. Når der købes 2 pakker leverer vi som standard 1 pakke af hver type. Husk at bestille et lige antal pakker, så får du lige mange A+B stave.

Download: 5G+Herringbone+Installation+instructions.pdf