Junckers 15 mm. massiv Moseeg skibsplank Harmony

1.429,00 DKK

KAN IKKE RETURNERES...Bliver specielt fremstillet efter ordre!

Sælges i hele pakker, og minimums køb er 10 m2.

Vægt: 10,8
  • Kvadratmeter
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Moseeg er fra gammel tid kendt som et af naturens egne produkter skabt af egetræ opbevaret i århundrede under vand i en mose. Naturlige processer bevirker at eg næsten bliver sort og denne karakteristiske farve giver træet et meget autentisk udtryk. Gennem en unik indfarvningsteknik har Junckers genskabt dette udseende, og sammen med egetræets fremragende styrkeegenskaber opnås et meget eksklusivt produkt til gulve. 

Den sorte liste leveres monteret på de enkelte brædder, hvilket tilfører gulvet et maritimt udseende og samtidig giver skibsfugen. Det er en specialproduceret liste, af opskummet pvc med lukkede celler, til optagelse af bevægelser i trægulve. Skibsfugen varierer hen over året, i takt med ændringerne i luftfugtigheden.

Sortering: Harnony - Denne kvalitet har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte planker. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk. Splintved forekommer.
Dimensioner: 15 x 129 mm.
Længder: Brædderne leveres i faldende længder fra 600 - 2400 mm.
Skibsfugeliste: 3x8 mm - installeret giver den 2 mm fuge 
Overflader: Klar olie og Ultramat lakeret
Indhold pr. pakke: Varierer fra 1,16 til 1,94 m2 - Bræddelængde/pakkestørrelse afhænger af råvaretilgængelighed på afsendelsestidspunktet. 
Montering: Med bøjler eller fuldlimes.
Er velegnet til gulvvarme

Tryk her, så finder du et stort udvalg af tilbehør til montering af Junckers massive gulve. 
Monteringsvejledning: Med bøjler
Rengøringsvejledning for dit Junckers gulv finder du her.