Merbau bordplader

9.919,00 DKK
13.019,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.100,00 DKK
Model/varenr.: 746242
Vægt: 108 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

 Bordpladen leveres ubehandlet. Vi anbefaler at pladen slibes med fint sandpapir og olieres inden den tages i brug.

Det må forventes at bordpladerne skal skæres rent over enderne da de ikke er renskåret fra fabrikken. Bordpladerne består af sammenlimede gennemgående stave. Limtræsplader og hylder laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser. Pladerne leveres ubehandlet og det anbefales altid at overfladebehandle pladen inden brug.
Produktinformation: Massive hårdttræsplader er et ”naturprodukt” fremstillet af langsomt voksende træ. Træ er et levende materiale der er tørret ned til 6-10% fugtighed, hvilket svarer til normal indendørs fugtighed på 50-60%. Træ er et levende materiale der arbejder i takt med fugtigheden i rummet. En fugtighed på 80-90% vil betyde at hårdttræspladen kan arbejde op til 10 mm i bredderetningen. Såfremt bordpladens over-/ underside udsættes for uens påvirkning vil den ”slå sig” (den ene side vil udvide sig mere end den anden side). Husk derfor olie/lak på begge sider. Når træ tørres opstår der små luftlommer. Disse er naturlige og kan evt. repareres med træmasse. Små ridser er en naturlig del af hårdttræsplader og danner ikke grundlag for reklamation.
Vedligeholdelse: Efter installation skal pladen olieres grundig inden den tages i brug. Gentag oliering til alle porer er lukkede. Vær især opmærksom på endetræ og gentag ofte til der ikke suges mere olie. Vær omhyggelig med udskæringer (f.eks. til vask) at de også grundig forsegles.
Kvalitet: Bordpladen består af sammenlimede stave. Bordpladerne laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser. Pladerne leveres ubehandlet og det anbefales derfor altid at slibe og overfladebehandle pladen inden brug. Inden slutbehandlingen udføres, kan små knasthuller og lignende, med fordel udfyldes med træfiller, plastisk træ eller lignende.