Wiking Sildebensparket - Dansk Eg hvid olieret

939,00 DKK pr m2
1.099,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 160,00 DKK pr m2
Model/varenr.: 1937205
Vægt: 12 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-8 hverdage
m2

Eg Sildeben trægulv er det nye eksklusive produkt fra Wiking Gulve. Fremstillet af udsøgt dansk eg i 180 mm brede planker. Kraftigt og holdbart, har egetræ længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye trægulv. Gulvet udført i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og udsøgt stil i huset samt en meget behagelig overflade at træde på.

Egetræ er et fantastisk materiale og danske egetræer er af meget speciel kvalitet – uden sammenligning. Opvæksten i det danske klima giver stærke stammer med karakteristisk og markant spil i knaster og årer. Quercus robur, er det latinske navn for den almindelige danske eg, stilkegen. Træet bliver sjældent mere end 25 meter højt, men stammen får ofte et anseeligt omfang.

De 12 mm tykke og 1080 mm lange planker har fas på alle fire kanter, som fremhæver gulvets flotte mønster.

Egetræets naturlige spil viser med tydelighed variationen i den mørke træsort med en unik struktur og varm glød. Plankerne har et levende og flot knastspil samt fyldninger.

Wiking dansk eg sildeben

Tykkelse: 12 mm.
Bredde: 180 mm.
Længde: 1080 mm.
Slidlag: Ca. 2,8 mm.
Pakkeindhold: Købes i antal m2, husk at købe både højre og venstre stave. Vi runder mængden af m2 der købes ned til nærmeste hele pakke.
Beskrivelse: 3-lags lamelopbygget
Overfladebehandling: Hvid olie
Monteringsmetode: Fer/not til fuldlimning til stabilt undergulv i beton eller pladegulv.
Gulvvarme: Ja – velegnet til gulvvarme.

Hent Datablad her: Wiking Eg-sildeben-Datablad.pdf