Fra: Altro

Altro XpressLay™

435,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på den vinyl du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Vægt: 2,6 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Klæbefrit sikkerhedsgulv

Det prisvindende Altro XpressLay er det første gulv på markedet, der kan lægges uden brug af lim – og så er det bæredygtigt. Fra det øjeblik, hvor du afgiver din ordre, og til gulvet har fuldført sin opgave, sparer du både tid og penge med Altro XpressLay. Med Altro Looselay-teknologien kan gulvet hurtigt installeres, fjernes og genanvendes til gavn for både dig og miljøet.

Altro Looselay-teknologien er et system med en nubret overflade på undersiden af gulvet, der tillader al fugt fra underlaget at passere. Gulvet er designet til at ligge helt glat uden brug af lim. Altro Looselay-tapen er dobbeltsidet og tåler fugt. Den bruges til at holde gulvet på plads, mens du svejser. Du kan svejse og gå på gulvet med det samme, fordi der ikke benyttes lim.

Samtidigt med at Altro XpressLay er nemt og tidsbesparende, opnår du den samme ydeevne og holdbarhed, som du altid kan forvente af et Altro sikkerhedsgulv. Det er både skridsikkert, holder den forventede levealder og tåler tungt læs.  

Sortimentet indeholder 42 farver og passer til Altro Walkway 20, hvilket giver dig mulighed for at benytte dem begge efter behov.

Rullebredde: 200 cm.
Tykkelse: 2,2 mm.
Rullelængde: Op til 20 meter.