Bambus N-durance® beklædningsbrædder lukket profil, Savanna

Pris fra
170,10 DKK
189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 18,90 DKK
Model/varenr.: BO-DTC531-02
Vægt: 5,34 kg
  • Planker
Lager: På lager med forventet levering om 5-10 hverdage

Med MOSO® Bamboo N-durance® beklædningsbrædder kan du nu også beklæde hele dit hus med naturligt dyrket bambus. Bambus er det bæredygtige og holdbare alternativ til de klassiske træsorter som bruges til beklædning af facader.
Lukket beklædning vælges for at opfylde de højeste brandkrav MOSO® har udviklet i Bamboo N-durance® Lukket Beklædning for at imødekomme de mest krævende krav i forhold til brandcertificering. Bamboo N-durance® Beklædning opnår brandsikkerhedsklasse B-s1-d0 (EN 13501-1) og Klasse A (ASTM E84); denne ekstraordinære brandsikkerhed opnås uden imprægnering med dyre og miljøskadelige brandhæmmende midler. Ved at bruge Bamboo N-durance® Lukket Beklædning til dit projekt opnås endnu en fordel i form af brandmodstand: det tilbyder en Klasse B-s1-d0 (EN 13501-1) certificering for hele installationssystemet (skruet fast eller med Grad-systemet).

Planke dimension: 18 mm. tykkelse. 4 forskellige bredder: 65, 100, 137 mm. Leveres i plankelængder på 185 cm.
Profil: Glat på begge sider. 
Overflade: Leveres ubehandlet, plankerne kan olieres med det er ikke et krav.  
Montering: Monteres med rustfrie skruer i den fer som skjules af næste planke. Så skruerne kan ikke ses når du er færdig!
Anbefalet stolpeafstand: Max 61,67 cm. - Der skal være stolper under alle samlinger.
Garanti: 25 års produktgaranti.

Se monteringsvejledning her:
Monteringsvejledning vandret: Vandret bambusbeklædning montering
Monteringsvejledning lodret: Lodret bambusbeklædning montering

Fordele ved at vælge bambus beklædning:

  • Hård og holdbar. Holdbarhedsklasse 1 (EN 350) testet efter CEN/TS 15083-1 Usædvanligt hårdt: Brinell> 9,5 kg / mm2. (Hårdere end noget tilgængeligt tropisk hårdttræ)
  • Høj stabilitet. Langt mere stabilt end tropisk hårdttræ hvilket gør det muligt at samle plankerne med fer/not over enderne. (umuligt med andre hårdttræsbrædder).
  • Nem montering. Takket være den faste plankelængde samt mulighed for fastgørelse med skjulte clips i not i siden af brættet.
  • Økonomisk. Enkel og hurtig installation: op til 30% besparelse på installations-omkostningerne! Reduceret spild på grund af fer/not.
  • Smukt udseende. Et smukt, naturligt hårdttræslook. Vælg mellem glat eller rillet overflade på ét vendbart bræt. På grund af den høje stabilitet er der ikke behov for mellemrum mellem enderne af brædderne. Brug MOSO® Monteringsclips, så undgår du synlig skruning og propper. Valg mellem naturlig ”gråning” eller bevarelse af den brune farve med årlig oliering. Beklædning kræver ikke periodisk vedligeholdelse.
  • Endeløs ressource. Med en væksthastighed på op til 1 meter om dagen er det den hurtigst voksende plante på jorden. Klar til høst efter 4-5 år (sammenlignet med op til 100 år for hårdttræsarter). Består af ca. 90% naturlig bambus.
  • Opbevaret kulstof. På grund af den hurtige vækst – og de relaterede høje udbytter – lagrer Moso-bambus langt mere CO2 i holdbare produkter sammenlignet med træarter.
  • Brandsikker. Opnår brandmodstandsklasse Bfl-s1 (terrasse) og B-s1-d0 (beklædning, hegn, bjælker) (EN 13501-1) uden brug af flammehæmmere. Opnår flammespredningsindeks Klasse A efter ASTM E84. Som resultat kan MOSO® Bamboo X-treme® nemt anvendes i offentlige projekter uden yderligere beskyttelsesforanstaltninger.

MOSO® Bamboo N-durance® er konstrueret til at holde i en livstid. Takket være en speciel, patenteret, Thermo-Density®-produktions metode, er det ekstrem holdbart. Beviset er, at der allerede er monteret over 2,5 millioner m2 i mange forskellige klimaer over hele verden. MOSO® Bambus N-durance® er meget stabil, hvilket muliggør brugen af skjult montering med clips. Det er også muligt at montere plankerne i specielle mønstre. Den overlegne stabilitet har en anden stor fordel: det gør at plankerne kan samles over enden med præcis fer/not samling som gør at der ikke opstår store sprækker i endesamlingerne.

Moso bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Bambusstænglerne vokser fra et underjordisk rodsystem og efter 5 år kan en stamme høstes, mens de andre fortsætter med at vokse. Det betyder, at bambus kan bruges uden at ødelægge Skov. Efter høst er Moso bambusstængerne opdelt, og den ydre "bark" fjernes. Ved at ændre bambusstrimlerne med en speciel patenteret Thermo-Density®-proces, vil Bambus dimensionsstabiliteten forbedres med ca. 50%. Varmebehandlingen ved 200 ° C sikrer også beskyttelse mod overfladiske svampe og gør den højeste holdbarhedsklasse mulig. Efter komprimering af de varmebehandlede bambusstrimler er materialet stærkere og hårdere end næsten alle andre hårdttræstyper. Brinell værdi = 9,5. Derfor kalder vi det: MOSO® Bamboo N-durance®.