Topsælgere

Vi er desværre blevet frataget forhandlingen af Forbo Marmoleum Click og kan derfor ikke sælge denne vare længere. Til gengæld har vi et rigtig godt alternativ som er billigere og nemmere at montere da det monteres i større plader. Du finder vores udvalg af linoleum click fliser her: https://gulvlageret.dk/ziro-linoleumsfliser-med-klik-2467/ 

 

Med Marmoleum click får du et svanemærket linoleumsgulv, der er nemt at montere og fremstillet af naturlige råvarer. Du kan vælge mellem 23 forskellige farver og det er ideelt til køkkener, entréer, arbejdsværelser, soveværelser og legeværelser.
Marmoleum Click
findes i 23 farver lige fra beroligende naturfarver til livlige og stærke kulører, som giver mulighed for at skabe indbydende personlige rum, der er unikke for dit hjem og din stil. Der findes tre størrelser fra det større panel på 90 x 30 cm, over 60 x 30 cm til den kvadratiske flise på 30 x 30 cm. Alle farver og størrelser kan kombineres indbyrdes. Så at vælge farver er kun første step. Derefter kan du lege med de forskellige størrelse og skabe dit ultimative gulvdesign!

Marmoleum click anbefales ikke til rum, der ofte bliver meget våde, f.eks. badeværelser og saunaer. 

 

Hvad er linoleum?
Marmoleum click har et overfladelag af linoleum, som er fremstillet af naturlige råmaterialer. Hovedbestanddelen er linolie blandet med harpiks, kalksten og naturlige pigmenter. Materialerne kalandreres på jute og resultatet er en yderst holdbar og naturlig gulvbelægning.