Bjelin Sildebensparket med klik - Eg KILA REST 7,9 M2

2.899,00 DKK
6.356,25 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.457,25 DKK

Vi leverer lige mange højre og venstre stave når der bestilles et lige antal pakker.

Model/varenr.: 26013A/26014B
Vægt: 55 kg
Lager: 1 stk tilbage på lager

Produkttype: Hærdet eg trægulv
Træsort på toplag: Egetræ
Sortering: Select
Mønster: Sildebensparket
Overflade: mat lak
Farvning: Grå
Tykkelse på toplag: 0,6 mm.
Hårdhed: 8,2 N/mm2
Kerne/mellemlag: HDF
Kliksystem: 5G®
Fas: mikrofas på alle 4 sider
Længde på staven: 576mm.
Bredde på staven: 96 mm.
Tykkelse: 11 mm
Indhold pr. pakke: 0,884 m2
Svanemærket: Ja
FSC: FSC Mix 70%
CE Marked: Ja
Boliggaranti: 30 år

Download:
Monteringsvejledning til fiskebensparket

Nu er det blevet endnu nemmere at lægge sildebensparket med klik. Med Bjelins nye forbedrede kliksystem er det både hurtigere og lettere at klikke stavene sammen end klassisk sildebensparket som skal limes til undergulvet. Med Bjelins sildebenparket minimerer du behovet for at lime, sømme, slibe eller overfladebehandle. Den enkle installation af Bjelins sildebensparket betyder, at den samlede projekttid, er reduceret til et minimum. Under gunstige forhold kan en sildebenparket fra Bjelin monteres på en enkelt dag. Sildebensparket med klik giver en overkommelig samlet pris da produktet er GDS venligt og kan monteres af de fleste Gør Det Selv folk.

Selvom materiale prisen kan være lidt højere for Bjelins sildebensparket, sammenlignet med en traditionel sildebensparket, vil de samlede omkostninger normalt være betydeligt lavere. Bjelins sildebensparket er udviklet til at modstå alle de belastninger, der er skabt af årstidens variationer i temperatur og fugtighed. Da gulvet er opbygget af individuelle stave, der er mekanisk låst til hinanden, kan træets naturlige bevægelse på grund af årstidens variation i fugtighed optages i leddet, dvs. mellemrummet mellem overfladelaget i stavene.

Med sine 96x576 mm. er staven også nem at håndtere. Parketstaven er designet til en flydende installation direkte ovenpå et plant og jævnt undergulv (+/- 2 mm. målt over 2 meter).