Sigma Grov Rullespartel

-26%
445,00 DKK
599,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 154,00 DKK
Model/varenr.: 363867
Vægt: 22,5 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Indvendig brugsklar grov letspartelmasse på basis af cellulosederivat og polymerdispersion. Spartelmassen udmærker sig ved at være let at bearbejde, således man hurtigt og let opnår et perfekt resultat. Er meget let at slibe. Spartelmassens konsistens gør den velegnet til påføring med malerrulle, hvorefter den glattes med en stålspartel. Dette gør den velegnet til fuldspartling på beton, gips eller tidligere behandlede overflader.

Størrelser: 15 liter

Anvendelse: Sigma Rullespartel grov er en færdigblandet grov letspartelmasse. Spartelmassen udmærker sig ved at være let at bearbejde, således man hurtigt og let opnår et perfekt resultat. Er meget let at slibe. Spartelmassens konsistens gør den velegnet til påføring med malerrulle, hvorefter den glattes med en stålspartel. Dette gør den velegnet til fuldspartling på beton, gips eller tidligere behandlede overflader.
Egenskaber: Lav vægtfylde, kan påføres i op til 6 mm lagtykkelse uden revnedannelse, minimal krympning og god vedhæftning på fast og ren bund. Kan med fordel påføres med langhåret malerrulle. Efter påføring af spartelmasse efterglittes der med glittespartel for bedste resultat.
Tørretid: Afhænger af lagtykkelsen, men normalt er produktet slibetør efter ca. 12 timer

Download:
Datablad

spacer