BerryAlloc Grand Avenue - Via Veneto

379,00 DKK pr 1m2
879,28 DKK pr pakke
1.227,28 DKK
Du sparer ift. vejl. pris:
150,00 DKK pr 1m2
348,00 DKK pr pakke
Model/varenr.: 62002590
Vægt: 23 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-6 hverdage
pakke

Grand Avenue hich-tech laminat, er ekstra lange og ekstra brede planker som løfter din indretning, til nye højder af elegance og skønhed. Et godt valg hvis du vil skabe et roligt og stille rum med mindre variation i struktur og farve.

Grand Avenue sortiment, får sin stærke holdbarhed fra dens 0,6 mm tykke højtryksoverflade. Det er dobbelt så tykt, som de traditionelle laminat gulve. Dette betyder, at alle vores high-tech laminat gulve, har enestående slidstyrke, så de ubesværet kan holde over tid. De er klassificeret som de stærkeste laminatgulve på markedet, og er ideelle til privat brug og erhvervsprojekter.

BerryAlloc's Grand Avenue hich-tech laminat, har fået nyt låsesystem. Det hedder nu AluLoc Prime. Det er mere fleksibilt og mere enkelt at installere. Du behøver ikke længere at bruge slagklodsen eller hammeren, på den korte side af plankerne. Den større fer giver en tættere pasform i sporet.

Klasse: 34 - AC6
Garanti: Livsgaranti til boliger. 
Overflade: Højtryksoverflade, egnet til stærk trafik
Fas: Ja, på alle 4 sider
AquaResist: Holder til vandspild på overfladen
Låsesystem: AluLoc Prime - nyt og forbedret låsesystem. Monteret på den korte side af plankerne. Den lange side er standard AluLoc. 
Låsestyrke: 1200 kg/lm (langt over gennemsnitlig låsesystem). Sprøjtestøbt låsepind, øget præcision og stabilitet. +24 mm. på den horisontale lås, selv ved plankens yderhjørner. Højere fleksibilitet af fer og not giver en generelt enklere installation. Mindre højdeforskelle mellem plankerne. (tolerance reduceret fra 0,15 til 0,05 mm.)
Underlag: Påmonteret på bagsiden - Alloc Silent System
Garanti: Livstid til boligbrug og 10 år til erhverv

Teknisk information
Mål: 2410 L x 241 W x 12,3 mm
Indhold pr. pakke: 2,32 m² - 4 planker
Statisk modstand: Antistatisk

Download:
Monteringsvejledning
Plejevejledning