Fra: HARO

DISANO Saphir Plankegulv - Krystaleg

469,00 DKK
589,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Vægt: 5,28

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-7 hverdage

Disano designgulve overbeviser med de fremragende egenskaber ved et moderne komfortgulv. De er derudover i enhver hensigt sunde i store formater samt en gevinst for ethvert rum. Alle Disano designgulve er egnede til boligarealer og erhvervslokaler med stort slid. Ekstremt slidstærk, og vandfast designgulv. Gulvet er meget velegnet til gulvvarme, og leveres med det lette monteringssystem Top Connect.

Planke størrelse: 235 x 1282 mm.
Planke tykkelse: 4,5 mm
Indhold pr. pakke: 3,01 m2 - 10 planker
Overflade: Børstet. Føles som årerne i ægte træ.
Fas/fuge: Micro fas, på alle 4 sider. Dvs. at hver enkel planke, smukt fremhæves med den lille V fuge, der opstår mellem plankerne.
Opbygning:
2 lags opbygning med et underlag som er en vandfast bæreplade i fuldkunststof uden pvc eller blødgøre. Toplaget er en SilentSense-overflade i autentisk trælook som er elastisk, blød og dejlig varm. 
Montering: Monteres som svømmende gulv med Top (G5) Connect kliksystem. Gulvet egner sig også til fuldlimning i vådrum, f.eks. badeværelser eller køkkener. Ved fuldlimning bruges elastisk vådrumslim.
Garanti: 25 år i bolig og 5 år erhverv!
Passende fodliste:
Vare nr. 410088
Egnet til brug sammen med gulvvarme.

Er du i tvivl om mængden? Prøv Haro's gulvberegner her.