Jatoba Terrassebrædder 21x145 mm. FSC Certificeret

-41%
Pris fra
85,00 DKK
145,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 60,00 DKK
Model/varenr.: 021144
Vægt: 3 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Jatoba Terrasseplank glat/glat

• Glat bagside/ glat forside
• Affasede kanter på langsider

Forbrug: Ca. 6,7 meter pr. m2
Dimension: 21 x145 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm. 
Længde: Brædderne leveres i faldende længder, altså forskellige længder. Hvis du har et ønske om en særlig længde kan det skrives ind i kommentarfeltet under bestillingen. Hvis ikke vi kan levere den længde du ønsker kontakter vi dig for at finde en anden længde du måske kan bruge i stedet. Hvis ikke vi kan levere de længder du ønsker står det dig frit for efterfølgende at annullere din ordre. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Jatoba terrasse er en eksklusiv type terrassebrædder af høj kvalitet. Jatoba er en utroligt smuk og hård træsort fra Sydamerika. Farven på Jatoba terrasse varierer fra rød til brun med nogle meget fine strukturer. Jatoba terrassebrædder tiltaler de fleste og præsenterer sig flot med sin glatte overflade.

Plankerne kan monteres ubehandlet eller overfladebehandles.
Plankerne skal fastgøres til underkonstruktionen med rustfrie udendørsskruer.

Træ er et naturmateriale og det kan derfor ikke forventes at farverne er ens for alle de leverede planker. Træet kan svinge fra at være mørkebrune/dybrøde til næsten gyldne. Det er desværre ikke muligt at vise farvespillet nøjagtigt på hverken billeder eller mindre prøver da plankerne aldrig er ens.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid hvis terrassen ikke behandles. Hvis terrassen skal olieres anbefaler vi at terrassen slibes let inden behandling og der forsvinder eventuelle strømærker også.

 

spacer