Moso Bamboo Supreme - Plain Pressed Natural, mat lak

369,00 DKK
429,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 60,00 DKK
Vægt: 8 kg

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 5-10 hverdage

MOSO® Bamboo Supreme består af et toplag af hård bambus på ca. 4 mm. kombineret med en bagside i krydslimet bambus. High Density udgaven udmærker sig ved den ekstrem hårde overflade.

Moso Supreme bambusgulv
MOSO® Bamboo Supreme indeholder et stort udvalg af bambus mønstre og farver. Brædderne er lette at håndtere og består af to lag bambus: et 4 mm toplag på et underlag lavet af tværlimede bambusstykker. Den tykke toplag sikrer en lang levetid. Med en samlet tykkelse på 10 mm er planken relativt tynd i forhold til andre trægulve. Dette er en fordel i renoveringsprojekter, når det nye gulv skal installeres oven på eksisterende gulvbelægning. Tyndt materiale giver bedre varmeoverførsel end tykkere brædder og dette gør Bamboo Supreme egnet til installation på gulvvarme. MOSO® Bamboo Supreme er det rigtige bambusgulv, når der er høje krav til holdbarhed, stabilitet og slidstyrke. Derudover er bambusgulvet også CO2 neutralt.

Planke størrelse: 95x970 mm.
Planke tykkelse:  10 mm.
Indhold pr. pakke: 3,317 m2 - 36 planker
Slidlagstykkelse: ca. 4 mm.
Overflade: Bona mat lak
Fas: Ingen fas, leveres skarpkantet.
Opbygning: Bamboo supreme består af et toplag af hård bambus kombineret med en bagside i krydslimet bambus.
Montering: Fer/not. Gulvet skal fuldlimes til fast undergulv med parketlim.
Garanti: 30 års boliggaranti.
Hårdhed, Brinell værdi: Ca. 4 - til sammenligning er egetræ typisk 3,4

Husk at købe parketlim til montering af gulvet. Du finder limen her: Danalim parketlim