Topsælgere

 

Innovationer „Made in Germany“

Kan du godt lide det naturlige ved træ? Det kan vi! Siden 2007 har virksomheden NOVO-TECH GmbH & Co. KG produceret megawood® produkterne. Produktionen foregår udelukkende på produktionsanlæggene i byen Aschersleben, der ligger i den østlige del af bjergområdet Harzen. Over 100 medarbejdere bruger hele deres knowhow og motivation for at skabe et materiale, hvis anvendelsesmuligheder langt fra er udtømt. Virksomheden NOVO-TECH GmbH & Co. KG er Europas største producent af træ-polymer materialer og vi sælger disse i hele verden lige fra Island til Australien og fra Brasilien til Sibirien. I vores materiale forenes naturproduktet træ med innovativ polymer-teknologi til et unikt miljøvenligt og 100 % genbrugeligt naturmateriale. Vores træmateriale er med en andel af naturlige træfibre på over 75 % virkelig egnet til udendørsanvendelse. Vores materiales uovertrufne ekstreme overfl adehårdhed gør det meget modstandsdygtigt mod ridser, holdbart, faktisk frit for splinter og meget nemt at holde. megawood® terrasseplanker barfod forbinder træets positive egenskaber med det bedste fra den moderne polymerforskning. megawood® byder på et komplet og uovertruff et produktprogram af helt igennem massive terrasseplanker med talrige unikke patenterede overfl ader. megawood® ser ud som træ, føles som træ, kan bearbejdes som træ, men er mere ædelt, mere ukompliceret og mere holdbart end træ.

Unik forbindelse med høj kvalitet

megawood® indfører nye dimensioner i terrassebyggeriet: økologisk værdifuld på grund af tekniske fremskridt, høj kvalitet, ædle overfl ader og mange udformningsmuligheder. megawood® terrasseplanker barfod fremstilles på moderne og verden over enestående produktionsanlæg af op til 75 % træfi bre. Disse stammer fra bæredygtigt dyrkede træbestande, der er certifi ceret af et transparent og uafhængigt system til sikring af et bæredygtigt skovbrug, PEFC-certi- fi katet. PEFC-certifi katet gælder som et verdensomspændende „skovbrugskvalitetsstempel“. Den samlede fremstilling af produktet – fra råstoff et frem til det brugsfærdige slutprodukt – er certifi ceret og kontrolleres af uvildige sagkyndige. Miljøvenlige bindemidler, additiver og træfi bre kombineres i en patenteret produktionsproces til det holdbare megawood® træ-polymer materiale. Ved denne proces får de naturlige træfi bre deres usædvanlige modstandsdygtighed. Alle træets positive egenskaber bevares og suppleres med mange andre fordele. Alle materialets bestanddele er frie for PVC og kan tilbageføres til megawood® genindvindingskredsløbet. megawood® produkterne skal opfylde de høje krav til kvalitetsstemplet fra „Qualitätsgemeinscha Holzwerkstoff e e.V.“ (Kvalitetsfællesskabet for træmaterialer, registreret forening). Derfor kontrolleres vores produkter kontinuerligt for kvalitet af interne instanser og periodisk af eksterne prøveanstalter. Således garanterer vi en ensartet høj kvalitet for vores produkter, der attesteres ved tildeling af kvalitetsstemplet fra „Qualitätsgemeinscha Holzwerkstoff e e.V.“.

Garanteret sundhedsmæssigt ubetænkelig

Megawoods produkter er børnevenlige, sikre og sundhedsmæssigt ubetænkelige. megawood® glæder sig over de fremragende resultater fra prøvningen foretaget af prøveanstalten EPH-GmbH Dresden. Ved tildelingen af stemplet bekræ es det offi cielt, at vores produkter opfylder de allerhøjeste krav. Med en kontrolmetode der er anerkendt i hele Europa har prøveanstalten EPH-GmbH afprøvet vores træmateriale med hensyn til materialets egenskaber. I denne forbindelse kontrollerede man for en frigivelse af farlige tungmetaller i henhold til de strenge retningslinjer for standarden DIN EN 71-3. Denne standard fastlægger nøjagtige bestemmelser for godkendelsen af børnelegetøj. Produkterne fra megawood® er de første produkter af træ-polymer materialet, der er godkendt til fremstilling af legetøj til børn. Udviklings- og prøvelaboratorium for træteknologi (Entwicklungs- und Prüfl abor für Holztechnologie GmbH (EPH)) i Dresden har kontrolleret megawood® i henhold til de strenge retningslinjer i standarden DIN EN 71-3 og godkendt det til fremstilling af børnelegetøj. På grund af dette har megawood® også i denne henseende en pionerrolle med hensyn til den sundhedsmæssigt ansvarsfulde omgang med det unge træ-polymer materiale.

100 % bæredygtigt

Materialet – træfi bre fra 100 % bæredygtig dyrkning samt polymerer og additiver af høj kvalitet - kan igen tilføres den normale megawood® produktionsproces.

 

Pioner inden for genbrug

I en specialproces behandles de gamle megawood® terrasseplanker barfod og gøres herved genbrugelige. Vi tager gerne dine brugte megawood® terrasseplanker barfod gratis retur. Alle megawood® terrasseplanker barfod kan e er denne specialproces derfor tilføres den normale produktionsproces. På denne måde opstår der af gamle megawood® terrasser nye miljøvenlige produkter fra virksomheden megawood®. Denne proces er enestående i hele verden på området for træ-polymer materialer og understreger vores egne høje krav til en økologisk bæredygtig og innovativ produktion af miljøvenlige produkter.

Fortsat i førertrøjen

megawood® er europæisk markedsleder inden for produktion af polymerbundet træmateriale til terrassebygning. Og det er der en grund til: Vores planker og terrassestrøer er bedre end dem af ægte træ. De har den samme varme virkning som træ, er lige så nemme at bearbejde, men samtidigt er de tydeligt mindre følsomme over for vejrpåvirkninger og brugsspor. Vores produkter er så unikke, at vi har patent på vores premium-plankers oscillerende overfl ader, på vores wave-plankers afkølende klimaplankeprofi l samt på kombiplankeprofi let på alle vores megawood® terrasseplanker barfod. At vi er førende inden for innovationer skyldes, at vi hver dag satser på fremskridt og er overbeviste om hvert enkelt af vores produkter. megawood® – vi er og bliver originalen.