Topsælgere

I denne kategori finder du et  bredt udvalg af forskellige typer terrassebrædder. Vores brædder er i høj kvalitet og findes i flere forskellige prisklasser og størrelser. Vi håber, at du uanset stil og behov, kan finde de helt rette terrassebrædder her hos os. Har du svært ved at beslutte dig ud fra billederne her på siden, kan en tur til et af vores showrooms måske hjælpe dig. Inden du træffer en beslutning om valg af terrassebrædder, er du altid velkommen i et af vores showrooms, hvor du kan få råd og vejledning. 

Du kan også bestille vareprøver på terrassebrædder direkte her på siden, vi sender som regel prøverne på terrasseplankerne af sted samme dag som du bestiller. Bestil prøver her.

Udforsk vores store udvalg af terrassebrædder gennem kategorierne herunder og find din favorit.

 

Populær
-25%
119,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 40,00 DKK
Populær
-29%
135,00 DKK
189,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 54,00 DKK
Populær
-25%
149,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 50,00 DKK
Populær
-18%
159,00 DKK
194,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 35,00 DKK
Populær
-38%
179,00 DKK
289,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 110,00 DKK

Terrassebrædder

Gør sommeren længere og bedre med en terrasse af de bedste terrassebrædder på markedet. Specielt om sommeren er en terrasse med lækkert terrassegulv i høj kurs, hvor morgenstunden bliver forbedret, ligesom de lange aftener kan nydes på en helt ny måde.

En terrasse er det perfekte sted til afslapning, solbadning, hygge samt spisning med familie og venner. Det er et samlingspunkt og nærmest en garanti for masser af fremtidige gode minder.

Derfor skal du vælge det helt rette terrassegulv, så din terrasse bliver lige nøjagtigt, som du har drømt om. Her hos Gulvlageret kan du altid finde et bredt udvalg af terrassebrædder, som ovenikøbet forhandles til super skarpe priser.

Hvorfor skal du vælge terrassebrædder til din terrasse?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have træterrasse, kommer her et par gode argumenter. Terrassebrædder vil ofte give et varmere udtryk, som æstetisk ser super flot ud, specielt på en skinnende sommerdag. 

Ofte er terrassebrædder også det mest behagelige at gå på, når man i bare tæer sætter sig ud i morgensolen og nyder dagens første kop kaffe. Terrassebrædder har nemlig en relativ blød overflade i forhold til andre materialevalg.

Samtidig giver en træterrasse større rum for kreativitet. Da træet er nemt at skære til, i præcis den vinkel du har brug, kan du lave ekstra kreative løsninger, såsom specielle detaljer eller former på terrassen.

Så tag første skridt på vejen mod din nye træterrasse og udforsk vores store udvalg af terrassebrædder.

Er du alternativt på udkig efter et indendørsgulv i træ, kan du se vores udvalg af trægulve

Stort udvalg af forskellige typer terrassebrædder

Hos Gulvlageret kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af forskellige typer terrassebrædder. Valget af terrassebrædder er starten på din nye terrasse, og vi vil gerne have, at alle skal kunne få deres drømme-terrasse. Derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg af terrassebrædder, så du kan vælge netop den type, som passer bedst til din smag og dine behov.

Vores brædder findes i flere forskellige prisklasser og mange forskellige størrelser. Således håber vi på, at du, uanset dine behov, kan finde dine nye terrassebrædder her hos os.

I vores udvalg kan du finde: 

Komposit terrassebrædder

Komposit terrassebrædder et et perfekt valg for dig, som gerne vil have rigtig flotte terrassebrædder, men som ikke gider at bruge specielt meget tid på vedligeholdelse. Materialet er ikke organisk, men derimod en blanding af træ, plastik og bindemiddel - Dog ligner det stadig ‘rigtige’ træ-terrassebrædder.

Men bl.a. fordi de ikke er af organisk materiale, kræver de heller ikke helt lige så meget af dig, hvad angår vedligeholdelse. De er nemlig godt beskyttet mod alskens vejr og diverse insektangreb. Det eneste du i princippet skal gøre, er at sørge for rengøring af terrassebrædderne fra tid til anden. På den måde undgår du, at der kommer svamp på brædderne.

Brunimprægneret terrassebrædder

Med brunimprægnerede terrassebrædder får du en terrasse med en flot gyldenbrun farve. I princippet er brunimprægnerede det samme som en traditionel grøn imprægnering. Derfor er den også lige så slidstærk og holdbar, som den almindelige grønne imprægnering. Forskellen består egentlig bare i, at imprægneringsvæsken er tilsat noget brunt farvepigment.

Du skal dog være opmærksom på, at farven kan falme en smule, hvis terrassen er meget eksponeret overfor solens UV-stråler. Hvis du oplever dette, kan du altid opfriske terrassen med noget pigmenteret udendørs træolie.

Cumaru terrassebrædder

Når du vælger Cumaru terrassebrædder får du nogle flotte, hårde og formstabile terrassebrædder. Cumaru er en træsort, som oprindeligt stammer fra Sydamerika, hvorfor den også går under navnet ‘brasiliansk teak’. 

Med sit lidt rødbrune farve giver brædderne terrassen et ganske eksklusivt udtryk, som også gemmer på sydlandsk charme og sjæl.

Grundet sortens slidstærke egenskaber, er det også et rigtig godt valg til en terrasse i det til tider barske danske klima. Hvis man plejer disse terrassebrædder ordentligt, er det heller ikke usandsynligt, at de vil holde 30-40 år. Og faktisk kræver disse terrassebrædder ikke overordentligt meget vedligeholdelse. Sortens høje indhold af harpiks gør nemlig, at det er yderst modstandsdygtigt overfor svamp.

Trykimprægneret terrassebrædder

Trykimprægnerede terrassebrædder er et glimrende valg, når man gerne vil have billige og holdbare terrassebrædder. Fordi de er trykimprægneret, er de ekstra modstandsdygtige overfor bl.a. insekt- og svampeangreb, samt super velegnede til det omskiftelige danske klima.

Du kan regne med, at disse terrassebrædder kan holde i omkring 20 års tid, hvis du vedligeholder dem ordentligt. De skal nemlig behandles minimum én gang om året. Men hvis du gør det, får du altså billige og holdbare terrassebrædder, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Lærk terrassebrædder

Lærk terrassebrædder er også et fantastisk valg til terrassen. Efter en overfladebehandling med olie, vil den flotte rødlige farve stå stærkt og holde i lang tid. En overfladebehandling sikrer også, at der er mindre risiko for, at træet splintrer.

Lærk er også et godt valg til det danske klima. Der er nemlig en af de mest holdbare sorter i Danmark, som samtidig er godt rustet overfor svamp og råd, på grund af sortens høje indhold af harpiks.

Sådan vedligeholder du din terrasse og terrassebrædder

Vedligeholdelse af en terrasse er super vigtigt, hvis du gerne vil have en, som holder i mange år. Med det omskiftelige danske vejr, er risikoen for råd og svamp nemlig øget, hvilket man som terrasse-ejer skal forholde sig til.

Hvis man har en træterrasse skal terrassebrædderne gerne overfladebehandles med enten olie eller træbeskyttelse hvert andet år. Det er bedst at lave den type behandling om sommeren, hvor det er tørrest i vejret. Fugtigheden i træet skal nemlig helst ikke overstige 15%, når behandlingen skal laves.

Inden selve behandlingen skal laves, er det vigtigt at du rengør terrassen grundigt. Fjern al skidt og snavs med en trærens, og sørg også for at skrubbe eventuelle alger væk. Brug din haveslange eller en terrassevasker til dette. 

Brug ALDRIG en højtryksrenser, selvom dens voldsomme kraft måske kan have en fristende appel. De er nemlig for voldsomme til terrassen og vil ofte gøre mere skade end gavn.

Overfladebehandlingen skal foregå med en olie eller trærens, som egnet til det materiale, som terrassen er lavet af. Dette vil altid fremgå af det enkelte produkt.

Køb dine terrassebrædder hos Gulvlageret

Finder du dine terrassebrædder hos Gulvlageret kan du være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt af folk, som ved hvad de laver.

Hos Gulvlageret har vi siden grundlæggelsen for 13 år siden arbejdet efter det mål, at vi vil være bedst til forretning. For os betyder det at have det bredest mulige sortiment til de billigst mulige priser, så kunderne har en masse at vælge imellem uden at det skal koste en bondegård. Vores grundlæggere arbejdede før Gulvlageret blev til med hhv. et gulvfirma og et tømrerfirma, og vi har derfor fra start haft bred faglig viden om træ og andre materialer, som kommer kunderne til gode.

Vi har de seneste seks år modtaget Børsens Gazelle-pris, som gives til hurtigt-voksende virksomheder. Det skyldes vores brede faglige viden og vores kundefokus. Netop vores fokus på at give den bedste kundeoplevelse kommer også til udtryk i vores knap 9.000 kundeanmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 4.5 stjerner og en status som ‘fremragende’. Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, vores brede udvalg, og den gode service.